Mr Z (Zoë) Heuts

Advocaat

Al enige tijd ben ik werkzaam bij van Dijk c.s. Advocaten Maastricht. Door mijn studie, stage- en werkervaring heb ik kennis en inzicht ontwikkeld op onder andere het gebied van arbeidsrecht,  strafrecht en de onrechtmatige daad.

Doorzettingsvermogen is een eigenschap die ik bezit. Hierdoor ben ik niet snel uit het veld te slaan. In mijn werk ben ik eerlijk, daadkrachtig en oplossingsgericht. Mensen helpen zie ik als een blijvende en boeiende uitdaging.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik heb jarenlang in teamverband en solowedstrijden gedanst. Momenteel vind ik het leuk om te fitnessen.

 

Neem contact op via: z.heuts@vandijkadvocaten.com

Geregistreerde rechtsgebieden:

Verbintenissenrecht, Bouwrecht, Burenrecht, Arbeidsrecht, Vaststellingsovereenkomsten, Arbeidsongeschiktheid, Loonvordering, Reorganisatie en ontslag, Concurrentie- en relatiebeding, Transitievergoeding, Sociale zekerheid, Vergunningen, Damoclesbeleid

Greep uit de gepubliceerde uitspraken van Mr Heuts uit de rechtspraktijk:

 Rechtbank Limburg, ECLI:NL:RBLIM:2023:827, vrijspraak van verkrachting en ontucht (strafrecht);

  Gerechtshof ’s-Hertogenbosch, ECLI:NL:GHSHE:2022:3336, erfpacht, oproeping als bedoeld in artikel 5:95 BW, tegenvordering gemeente afgewezen wegens niet voldaan aan vereisten voor onrechtmatige daad als bedoeld in artikel 6:162 BW, (civiel).