Mr W.J.F. (Wouter) Geertsen

Advocaat

Ik ben advocaat in hart en nieren sinds 2010 en sinds 2017 de trotse eigenaar van Van Dijk c.s. Advocaten. De kernwaarden die wij nastreven vind ik nog steeds zeer belangrijk: duidelijke en eerlijke communicatie. U wilt immers weten waar u als cliënt aan toe bent. Uw zaak wordt daadkrachtig en oplossingsgericht aangepakt. Daarbij ben ik eerlijk en open over de kans van slagen en voer ik nauwgezet mijn werkzaamheden uit.

Ik heb een brede opleiding genoten op zowel HBO als Universitair niveau. Dat geeft mij een goede basis zowel op juridisch als communicatief gebied. Onderhandelen zit mij in het bloed en tijdens een pleidooi ben ik absoluut in mijn element.

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

 • Algemene praktijk:
  – Bestuursrecht
  – Burgerlijk recht
  – Strafrecht
 • Arbeidsrecht
  – Collectief ontslag
 • Strafrecht
 • Jeugdstrafrecht

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen voor ieder geregistreerd rechtsgebied.

 

Neem contact op via: w.geertsen@vandijkadvocaten.com

Geregistreerde rechtsgebieden:

Verbintenissenrecht, Bouwrecht, Burenrecht, Arbeidsrecht, Vaststellingsovereenkomsten, Arbeidsongeschiktheid, Loonverordening, Reorganisatie en ontslag, Concurrentie- en relatiebeding, Transitievergoeding, Volwassenenstrafrecht, Jeugdstrafrecht (gesloten plaatsingen), Sociale zekerheid, Vergunningen, Damoclesbeleid

Van Dijk c.s. Advocaten gebruikt cookies om u de beste website ervaring te bieden. Meer info zie: privacy.