Mr J.P.M. (Janou) Bergmans

Advocaat

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht in de specialisaties Privaatrecht, Staats- en Bestuursrecht. Met deze brede juridische kennis heb ik ervaring opgedaan binnen de advocatuur.

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Van Dijk c.s. Advocaten, in eerste instantie als paralegal en in 2018 ben ik beëdigd als advocaat. In die hoedanigheid verricht ik werkzaamheden in alle voorkomende rechtsgebieden. Ik oefen een algemene rechtspraktijk uit met bijzondere aandacht voor het Bestuursrecht en Burgerlijkrecht, waaronder het arbeidsrecht en erfrecht.

In mijn werk vind ik duidelijkheid en eerlijkheid belangrijk, zodat u als cliënt weet waar u aan toe bent. Mijn werkzaamheden voer ik nauwgezet uit en te allen tijde streef ik voor u naar een rechtvaardige en praktische oplossing.

 

Neem contact op via: j.bergmans@vandijkadvocaten.com

Geregistreerde rechtsgebieden:

Verbintenissenrecht, Bouwrecht, Burenrecht, Arbeidsrecht, Vaststellingsovereenkomsten, Arbeidsongeschiktheid, Loonverordening, Reorganisatie en ontslag, Concurrentie- en relatiebeding, Transitievergoeding, Sociale zekerheid, Vergunningen, Damoclesbeleid

Van Dijk c.s. Advocaten gebruikt cookies om u de beste website ervaring te bieden. Meer info zie: privacy.