K (Kyle) Hoeveler LLB

Paralegal

In 2020 heb ik de opleiding hbo-rechten aan Zuyd Hogeschool met succes afgerond. Tijdens deze studie heb ik door middel van nevenactiviteiten veel praktijkervaring opgedaan. Deze nevenactiviteiten heb ik voornamelijk binnen de advocatuur, maar ook in de functie van incasso- en juridisch medewerker bij een sociale woningcorporatie, ontplooid. Daarnaast ben ik sinds 2016 politiek actief voor een lokale partij binnen de gemeente Stein.

Momenteel specialiseer ik mij in het Burgerlijk recht en in het Bestuursrecht via een master aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Binnen ons kantoor fungeer ik als jurist, die met bevlogenheid en kennis van zaken de advocaten in hun dagelijkse rechtspraktijk ondersteunt, dit om een optimaal resultaat in uw zaak te bewerkstelligen.

Gelet op mijn praktijkervaring en specialismen hebben het arbeidsrecht, het verbintenissenrecht, het huurrecht, het sociale zekerheidsrecht en het bestuursrecht mijn bijzondere aandacht.

In mijn vrije tijd ben ik hardloper en scheidsrechter voor de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond.

 

Neem contact op via: k.hoeveler@vandijkadvocaten.com

Geregistreerde rechtsgebieden:

Verbintenissenrecht, Bouwrecht, Burenrecht, Arbeidsrecht, Vaststellingsovereenkomsten, Arbeidsongeschiktheid, Loonverordening, Reorganisatie en ontslag, Concurrentie- en relatiebeding, Transitievergoeding, Sociale zekerheid, Vergunningen, Damoclesbeleid