Eerlijk, duidelijk en met – indien nodig – flinke slagkracht

Onze advocaten zijn eenieder gespecialiseerd in hun eigen rechtsgebied

en door de overlap van rechtsgebieden binnen ons kantoor kunnen wij u zo goed mogelijk bijstaan.

Team

Enthousiast, deskundig en betrokken

Wij zijn een team van enthousiaste, deskundige en betrokken advocaten waar u terecht kunt voor tal van rechtsgebieden. Zo zijn wij gespecialiseerd in arbeidsrecht, personen- en familierecht, bestuursrecht, erfrecht, huurrecht, bouwrecht, consumentenrecht, ondernemingsrecht, letselschade, ambtenarenrecht, burenrecht en niet te vergeten strafrecht (inclusief jeugdstrafrecht).

Ieder van ons heeft zo zijn of haar eigen aandachtsgebieden en door de overlap van rechtsgebieden binnen ons kantoor kunnen wij u zonodig op een meer dan voortreffelijke wijze bijstaan doordat middels interne kennisuitwisseling uw probleem op zo adequaat mogelijke wijze wordt aangepakt en opgelost.

Over de kosten van onze rechtsbijstand wordt in alle openheid gesproken. Kan het op basis van een toevoeging (gefinancierde rechtsbijstand), dan regelen wij dat. Bent u rechtsbijstand verzekerd, dan maken we ook dat voor u in orde. En dient u zelf te betalen, dan wordt gewerkt op uurtarief of maken we een afspraak over een vast bedrag, als de zaak zich daarvoor leent.

Door de jaren heen hebben wij een tevreden klantenkring opgebouwd en dat is niet voor niets. Ook u kunt prima bij ons terecht – als u belt of langskomt wordt meteen tijd voor u gemaakt. En dan is er natuurlijk ons gratis donderdagavondspreekuur, waar u met al uw vragen terecht kunt.

U bent in ieder geval van harte welkom. We zien u zonodig wel komen.