Mr N. (Nward) Zakarjan

Paralegal

Per 1 september 2019 ben ik als paralegal verbonden aan Van Dijk c.s. Advocaten in Maastricht. Binnen het kantoor behandel ik zelfstandig zaken en verricht ik ondersteunende werkzaamheden.

Voordat ik begon bij Van Dijk cs Advocaten, heb ik ruim 10 jaar gewerkt voor diverse vestigingen van het Juridisch Loket. Bij het Juridisch Loket heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, consumentenrecht, huurrecht, personen- en familierecht en het vreemdelingenrecht.

Ik ben zowel HBO als WO afgestudeerd. Hierdoor beschik ik over brede kennis en vaardigheden zowel op juridisch als sociaal en communicatief gebied.

Het belang van mijn cliënten staat centraal. Ik zie het als mijn taak om cliënten te helpen bij het oplossen van ingewikkelde problemen, hen in de juiste richting te sturen en door eerlijk en duidelijk te communiceren. Mijn doel is cliënten tevreden en met een glimlach weer de deur uit laten gaan.

Rechtsgebieden

  • Ambtenarenrecht, arbeidsrecht, ontslagrecht en pensioenrecht

  • Sociale zekerheid (WWB, WW, WIA. enz.), vergunningen en onderwijsrecht

  • Wonen, onroerend goed, bouwrecht, aanbestedingsrecht, agrarisch recht/ruilverkaveling, burenrecht en huurrecht

  • Eigendomsrecht, erfdienstbaarheid, erfpacht/vruchtgebruik, hypotheek- en pandrecht

  • Echtscheidingen (ook gemeenschappelijk verzoek), (kinder)alimentatie, omgang, erfrecht, erkenning, adoptie en internationaal personen- en familierecht