Mr J.H.J. (Jeroen) Vleeshouwers

Advocaat

Sinds 2019 ben ik verbonden aan Van Dijk C.S. Advocaten, in eerste instantie als paralegal en sedert enige tijd als advocaat. Ik help u graag bij het beantwoorden van juridische vraagstukken dan wel bij een geschil binnen het arbeidsrecht, bestuursrecht, bouwrecht, goederenrecht of verbintenissenrecht.

Kenmerkend voor mijn werkwijze is dat ik iedere zaak met de nodige betrokkenheid en enthousiasme aanpak. Gedreven als ik ben, kijk ik samen met u naar de meest gepaste oplossing voor uw zaak.

Ik heb mijn studie Nederlands recht in Tilburg met succes afgerond, met als afstudeerrichting civiel recht. Aangezien ik zowel hbo- als universitair ben opgeleid, beschik ik over een brede kennis, zowel in juridische als praktijkgerichte zin.

Tijdens mijn studie heb ik relevante werkervaring opgedaan bij verschillende advocatenkantoren van groot tot klein.

 

Neem contact op via: j.vleeshouwers@vandijkadvocaten.com

Geregistreerde rechtsgebieden:

Verbintenissenrecht, Bouwrecht, Burenrecht, Arbeidsrecht, Vaststellingsovereenkomsten, Arbeidsongeschiktheid, Loonverordening, Reorganisatie en ontslag, Concurrentie- en relatiebeding, Transitievergoeding, Sociale zekerheid, Vergunningen, Damoclesbeleid

Rechtbank Limburg, ECLI:NL:RBLIM:2021:4293, opzegging arbeidsovereenkomst, achterstallig loon, transitievergoeding, billijke vergoeding, gefixeerde schadevergoeding (arbeidsrecht)

Rechtbank Limburg, ECLI:NL:RBLIM:2022:3054, vocht- en schimmelproblematiek huurwoning (huurrecht)

Rechtbank Limburg, ECLI:NL:RBLIM:2021:8623, onrechtmatige hinder ontnemen licht als gevolg van bouwactiviteiten (kort geding, civiel)

Van Dijk c.s. Advocaten gebruikt cookies om u de beste website ervaring te bieden. Meer info zie: privacy.