VanDijkAdvocaten_brug

Iedere donderdagavond gratis spreekuur

Iedere donderdagavond bent u vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur bij ons welkom voor het gratis spreekuur.

U mag gewoon langskomen of u belt even van tevoren. Het kan zijn dat u met een goed advies van ons al bent geholpen. Indien er meer blijkt nodig te zijn, dan bekijken we samen hoe wij u kunnen helpen en wat de kosten zijn. Uiteraard bepaalt u dan nog steeds zelf of u graag ziet dat wij de zaak in behandeling nemen.

Wellicht bent u al geholpen met een goed advies. Mocht er meer nodig zijn, dan kunnen we samen kijken hoe we u kunnen helpen. Uiteraard bespreken we dan de te verwachten kosten. Als u bent verzekerd of als u voor gefinancierde rechtsbijstand (een toevoeging) in aanmerking komt zijn de kosten zeer beperkt of zelfs nihil.

Zoals gezegd; u bent van harte welkom op het spreekuur van Van Dijk c.s. Advocaten.

burgerlijk-wetboek

BKR registratie kan u blijven achtervolgen

In 2014 koopt een man voor ongeveer € 400 online kleding bij H&M. Hij betaalt de rekening van H&M niet. Vervolgens wordt hij ook nog werkloos. Hij ontvangt in 2015 een brief van een incassobureau met betrekking tot de schuld bij H&M. Hij betaalt die schuld  niet meteen.

Zijn eerste zorg ligt immers bij de hypotheeklasten. Zijn gezin moet nu rondkomen van alleen het salaris van zijn partner. Als gevolg van de met die situatie gepaard gaande stress raakt de vordering van H&M op de achtergrond. In januari 2016 betaalt hij echter alsnog de volledige achterstand aan H&M. Lees meer

burgerlijk-wetboek

Mooi koopje mevrouw, deze auto is piekfijn in orde! 

Dat moet een koopster van een Renault Clio gehoord hebben toen zij een prachtexemplaar van maar liefst 16 jaar oud op de kop tikte voor een bedrag van net over de 1.000 Euro. Al snel bleken er problemen te ontstaan. Met name nu 16 dagen na de levering van de auto, tijdens het rijden met de auto over de snelweg, de motorkap is open gewaaid en tegen de voorruit is geklapt. Er was sprake van een defecte motorkapvergrendeling.   Lees meer